Deze HACCP stickers van het merk "LabelLord" bevat gekleurde dagetiketten met de Duitse tekst "Haltbar bis". Ideaal om bereide gerechten of geopende verpakkingen met een maximale houdbaarheid van 2 dagen te coderen en te labelen.
Deze coderingslabels zijn speciaal ontwikkeld voor professionele keukens en koelkasten / vriesruimtes waar voedingsproducten bewaard worden, o.a. in zorgcentra, ziekenhuizen, ijssalons, restaurants, enz.
De kartonnen dispenser bevat 7 rollen à 100 kleurgecodeerde labels voor iedere dag van de week.
De voedseletiketten hebben een wateroplosbare lijm. De HACCP stickers zijn afwasbaar met water, gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten, geschikt voor de magnetron en een kleurcodering voor iedere dag van de week.
Productgegevens van de HACCP voedellabels: - 7 rollen à 100 stickers voor iedere dag van de week - Duitse tekst: Haltbar bis" met max. houdhaarbeid van 2 dagen - loslatend en afwasbaar zonder lijmresten - Kleurcodering biedt duidelijkheid en voorkomt fouten in de praktijk - Ideaal voor een systematisch proces voor voedselverwerking
Deze HACCP stickers van het merk "LabelLord" bevat gekleurde dagetiketten met de Duitse tekst "Haltbar bis". Ideaal om bereide gerechten of geopende verpakkingen met een maximale houdbaarheid van 2 dagen te coderen en te labelen.
Deze coderingslabels zijn speciaal ontwikkeld voor professionele keukens en koelkasten / vriesruimtes waar voedingsproducten bewaard worden, o.a. in zorgcentra, ziekenhuizen, ijssalons, restaurants, enz.
De kartonnen dispenser bevat 7 rollen à 100 kleurgecodeerde labels voor iedere dag van de week.
De voedseletiketten hebben een wateroplosbare lijm. De HACCP stickers zijn afwasbaar met water, gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten, geschikt voor de magnetron en een kleurcodering voor iedere dag van de week.
Productgegevens van de HACCP voedellabels: - 7 rollen à 100 stickers voor iedere dag van de week - Duitse tekst: Haltbar bis" met max. houdhaarbeid van 2 dagen - loslatend en afwasbaar zonder lijmresten - Kleurcodering biedt duidelijkheid en voorkomt fouten in de praktijk - Ideaal voor een systematisch proces voor voedselverwerking