Tip:Voor een optimale winkelervaring raden wij het gebruik van alternatieve browsers aan, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Safari.
  • Gratis verzending vanaf € 100,00 (netto)
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Geen minimumbestelwaarde

Beschermende maatregelen in de horeca - Onze aanbevelingen voor de snelle implementatie van uw hygiëneplan

Hygiënevoorschriften in de horeca zijn niets nieuws – maar de huidige situatie vereist andere belangrijke beschermende maatregelen waaraan moet worden voldaan om uw gasten zich veilig en comfortabel telaten voelen. We laten u zien hoe u met slechts een paar eenvoudige stappen gemakkelijk belangrijke hygiëneregels kunt implementeren en tegelijkertijd uw gasten een goed gevoel kunt geven.


Tip 1: Gebruik wegwerp-tafellinnen

Het gebruik van wegwerp-tafellinnen garandeert altijd een hygiënisch schone plaats om te eten.  Met behulp van placemats of tafellakens, servetten en bestekzakken geeft u aan hoeveel gasten aan tafel kunnen plaatsnemen. De vereiste minimale afstanden kunnen eenvoudig worden aangehouden. Daarna kunt u de tafel afruimen en opnieuw dekken in slechts een paar eenvoudige stappen.


Placemats

✓  Zorgen voor een schone en uitnodigende plek voor iedere gast

✓  Snel gewisseld na iedere gast

✓  Ideaal om aan te geven, hoeveel mensen aan een tafel kunnen zitten

Servetten

Papieren servetten voor perfecte hygiëne en snelle service

Ook verkrijgbaar in stofachtige kwaliteit voor bijzonder aangenaam gevoel op de huid

Diverse lagen, kleuren en decors beschikbaar

Bestekzakjes

Bescherm het bestek en servet tegen het aanraken van het oppervlak

Ideaal voor binnen- en buitencatering

Kan op voorraad voorbereid worden

Tafelkleden

Geen verbleking zoals bij stoffen tafellinnen, altijd 100% heldere kleurintensiteit

Breed assortiment aan individuele tafeldecoraties

Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen

Tafellopers

Kan over de hele tafel of " tête à tête " over de korte kant van de tafel worden gelegd

Ideaal om aan te geven hoeveel mensen aan een tafel kunnen zitten

Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren

Tip 2: Zorg voor regelmatige en grondige oppervlaktereiniging

In de horeca en de voedingssector gelden strenge hygiënevoorschriften. Om ervoor te zorgen dat alle oppervlakken kiemvrij en hygiënisch schoon zijn, dient u ze te reinigen met speciale schoonmaakmiddelen.  In onze winkel vindt u keukenreinigers, oppervlaktereinigers voor speciale materialen en ontsmettingsmiddelen van de merkfabrikant Dr. Becher.



Tip 2: Draag beschermende en hygiënische kleding

Hygiëne is niet alleen cruciaal in de keuken. U moet ook hygiënische kleding dragen wanneer u met uw gasten omgaat. Naast mond- en neusbescherming en handschoenen bieden wij ook wegwerpschorten.


Mondkapjes

De verspreiding van micro-organismen door de dragers te verminderen

Geschikt voor medische doeleinden

Verkrijgbaar met geïntegreerde draad- en neusclip

Wegwerphandschoenen

Bieden bescherming tegen bacteriën, virussen en andere micro-organismen

Geeignetgeschikt voor de medische en chemische sector, maar ook voor de horeca

Verkrijgbaar in diverse materialen zoals vinyl, latex of nitril

Wegwerpschorten

Geschikt voor de voedselindustrie en als vuilbescherming voor werkkleding van textiel

Duurzaam en ondoordringbaar voor vocht

Aangenaam draagcomfort door licht materiaal

Tip 3: Bied afhaalmaaltijden aan

Snacks "to go" worden steeds populairder. Geef uw gasten daarom de mogelijkheid om eten en drinken mee te nemen. Wij bieden een breed scala aan praktische en duurzame verpakkingsoplossingen voor alle soorten gerechten.


Soepbekers

Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen

Geschikt voor warme en koude gerechten

Veel bekers geschikt voor verwarming in de magnetron

Snackboxen

Ideaal voor het verpakken en vervoeren van rijst- of pastagerechten

Veel dozen met geïntegreerd deksel

Geschikt voor vet voedsel

Snackbakjes

Ideaal om "uit de hand" te eten

Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen

Geschikt voor vet voedsel

Menu- en hamburgerboxen

Geschikt voor warme en koude gerechten

Boxen met of zonder vakverdeling beschikbaar

Ook verkrijgbaar in duurzame materialen

Saladebakken

Geschikt voor koude gerechten zoals salade of fruit

Verkrijgbaar met aparte of vaste deksels

 Diverse bekers beschikbaar voor dressings